Радиочестотният микронидлинг с апарата Morpheus8 е иновативна процедура за подмладяване на кожата на

...
 Радиочестотният микронидлинг с апарата Morpheus8 е иновативна процедура за подмладяване на кожата на
Коментари Харесай

Радиочестотният микронидлинг с апарата Morpheus8 стяга кожата, заглажда бръчки и целулит

 

Радиочестотният микронидлинг с апарата Morpheus8 е новаторска процедура за подмладяване на кожата на лицето,  отнасяне на целулит, местни мазнини и стягане на кожата по едно и също време.

 

 Апаратът Morpheus8, с който разполага клиника Дерма ЕЛИТ на доктор Ана Пейкова, работи с два накрайника – за лице и тяло. На тях се поставят специфични накрайници с изолирани и разнообразни по брой микро игли.

 

 Те проникват в кожата на друга дълбочина  до 8 мм, според от проблемите, които се третират. Иглите излъчват радиочестота, която предизвиква микро увреждания на подкожния пласт на кожата. Това води до неотложно активиране на развой по регенериране на кожата. Карат я създава повече еластин и колаген.

 

Резултатът е изцяло нова, по-млада, здрава, стегната и красива кожа. Успешно се третира целулит, местни мастни натрупвания, белези от акне, стрии.

 

Предимството на Morpheus8

Различното при Morpheus8, спрямо останалите фракционирани радиочестоти апарати, са извънредно тънките конусовидни игли (подобно на тези за акупунктура) и мрежата от електроди, с които работи уредът. Иглите проникват от 2 мм до 8 мм в подкожието, като радиочестната сила работи в дълбочина. По този метод повърхността на кожата остава изцяло здрава. Процедурата с Morpheus8 има къс оздравителен интервал в границите на няколко часа.

 

Нужни са 3 процедури в границите на 3 месеца за най-хубави резултати. След това лечението може да се повтори след няколко месеца, според от потребностите на кожата.

 

Кои зони могат да бъдат третирани?

 

Когато става дума за терапия на разположение с  Morpheus8, най-желаните зони са долната челюст, шията и деколтето. Частите на лицето и тялото, по които има бръчки, неравномерен загар или белези от акне също се третират сполучливо.

 

С новаторският 3D накрайник, единственият в България се намира в клиника Дерма ЕЛИТ на ул. Мур 72 в столицата,  вече се работи върху тялото на цели 8мм дълбочина – по едно и също време да три разнообразни дълбочини за сполучливото изтриване на целулит, понижаване на мастни натрупвания и стягане на кожата по едно и също време.

Как протича процедурата?

След консултация с доктор кожен лекар се дефинират параметрите, според от вида, проблемите и потребностите на кожата. Зоните се обезболяват с местен анестезиращ крем за 20 мин., след което се организира процедурата. След нея се нанася слънцезащитен крем.

Колко процедури са нужни?

В взаимозависимост от казуса, който се третира и параметрите, които се употребяват, ще са необходими между 1 и 3 процедури един път месечно за най-хубави резултати.

Кога се вижда резултата?

Първите резултати могат да се видят няколко дни след процедурата, като най-добре ще стартират да се разгръщат след към 3 седмици. Резултатът е дългогодишен и ще бъде осезателен до 3 месеца след една процедура.

 Какви са изгодите от фракционираната радиочестота?

Фракционираната радиочестотна сила е научно потвърден способ за съкращаване на бръчки и възобновяване на колагена в кожата по натурален за организма път, без да се вкарват в кожата субстанции извън. Тя е мини инвазивна процедура, която употребява матрица от микроигли, с цел да възвърне дълбоките пластове на кожата с минимална болежка и оздравителен интервал.

Всеки ли е подобаващ за процедурата?

Предимството на технологията Morpheus8 е, че тя е подобаваща за всеки фототип кожа, даже за хора с доста мрачен цвят.

Може ли да се комбинира с други естетични лечения?

Morpheus8 може да се комбинира с други естетични процедури в една сесия по преценка на кожния лекар.

Кога след процедурата може да се употребява грим?
Тъй като възстановителният интервал е доста къс, макияж може да се сложи ден-два след процедурата. Случва се някои пациенти да виждат лек релеф няколко дни след работата с процедурата или леко зачервяване в третираната зона до седмица след нея.

Грижа за кожата след процедурата

 

Хидратирайте третираната зона с подобаващ крем или лосион за тяло. Избягвайте директното излагане на слънце. Препоръчително е да се употребява слънцезащита с висок фактор всеки ден. Освен това слънцезащитните кремове защищават кожата от рак, както и понижават бръчките и пигментациите. Те служат и като предварителна защита против фото стареенето на кожата.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР